Over ons

Beleef Colombia is een initiatief van Zapper PR (onderdeel van de Zapper Group), in samenwerking met KLM. Met deze website willen wij Nederlandse reizigers informeren en inspireren voor reizen naar Colombia, een van de kleurrijkste landen in Zuid-Amerika. Het land is vele malen groter dan Nederland en kenmerkt zich door een zeer gevarieerd landschap waar je zowel bergen, jungle, stranden en savannes tegen kunt komen. Maar vergeet ook de steden als Bogotá, Cartagena en Medellín niet! In samenwerking met verschillende Nederlandse touroperators hebben wij pakketten samengesteld die jou de kans geven om een bijzondere reis door Colombia te maken. Bij iedere reis is een rechtstreekse KLM-vlucht inbegrepen.

Contact
Wil je meer informatie over Beleef Colombia of andere projecten van Zapper PR? Bezoek onze website! Voor inhoudelijke vragen over de pakketten van de touroperators kun je rechtstreeks met hen contact opnemen.

Adres
Zapper Group bv
Silodam 183
1013 AS Amsterdam

Disclaimer

Hieronder vind je de disclaimer van Beleef Colombia, een beschermde handelsnaam van de Zapper Group bv. De informatie op deze website kan soms niet overeenkomen met de werkelijkheid. Dit kan te maken hebben met wijzigingen aan websites, verkeerde interpretaties of dat de informatie die verstrekt wordt gevoelig is voor verandering. Beleef Colombia is op geen enkele wijze aansprakelijk voor (het interpreteren van) verkeerde informatie.

Alle pakketprijzen op de website van Beleef Colombia zijn vanaf-prijzen op basis van 2 of 4 personen en gelden onder voorbehoud van beschikbaarheid. De reissom kan aangepast worden aan veranderende koersen, belastingen of andere heffingen zoals brandstoftoeslagen. De gedetailleerde voorwaarden en boekingskosten voor specifieke pakketen zijn te vinden op de websites van de desbetreffende touroperator.

Beleef Colombia verzamelt cookiegegevens bij het browsen op onze website en persoonsgegevens bij het aanvragen van een offerte. Lees meer over ons Privacybeleid.

Rechtstreeks met KLM naar Cartagena en Bogotá in Colombia

Waarom kiezen voor Beleef Colombia

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Zonovergoten Colombia: minimaal 1800 zonuren per jaar!
  • Van strand tot natuur: ontdek de veelzijdigheid
  • Rechtstreeks met KLM naar Cartagena en Bogotá
  • Cultureel Cartagena, het ideale startpunt van je vakantie

Nieuwsbrief aanbiedingen

Schrijf je in voor de BeleefColombia.nl nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de mooiste aanbiedingen.