Reisorganisaties

TUI
TUI is dé marktleider van Nederland in de reisbranche en biedt verschillende soorten reizen, variërend van verre reizen tot stedentrips en van zonvakanties tot wintersportvakanties.

↠ Lees verder voor alle deals en de contactgegevens van TUI

Tenzing Travel
Door de slogan “Specialisten in verre reizen” weet je dat je goed zit bij Tenzing Travel. De reisspecialisten van Latijns-Amerika staan voor je klaar om je reis naar Colombia op maat samen te stellen. Hierbij kijken ze naar jouw wensen en adviseren ze op basis van hun eigen ervaringen. Wat kun je verwachten? Ultieme reiservaringen én accommodaties die volledig passen bij wat jij zoekt in een reis. De reizen van Tenzing Travel hebben een gemiddelde waardering van 9.0!

Bekijk rondreis en contactgegevens Tenzing Travel

 

Reisorganisaties

NBBS Reizen
NBBS Reizen organiseert individuele maatreizen sinds 1978 en heeft zich sindsdien als een echte specialist ontwikkeld. Op basis van professionele ervaringen en jouw persoonlijke wensen stelt NBBS Reizen een flexibel reisaanbod samen, variërend van onbekende binnenlanden tot aan luxueuze, all-inclusive strandverblijven in alle uithoeken van de wereld. Kun je niet uit die reizen kiezen, dan stelt NBBS Reizen met alle liefde een op maat gemaakte reis samen.

Bekijk het reisaanbod en de contactgegevens van NBBS Reizen

Koning Aap
Prachtige, duurzame groepsreizen naar alle uithoeken van de wereld, waaronder Colombia! Bij Koning Aap wordt iedere reis samengesteld door een team van deskundigen die Colombia door en door kennen en zo voor jou de mooiste reis kunnen samenstellen. Vooraf ontvang je informatie over het reisgezelschap en in Colombia reis je rond o.l.v. deskundige, Nederlandstalige begeleiding.

Bekijk de groepsreis en contactgegevens van Koning Aap

Alle touroperators op de website van BeleefColombia.nl zijn aangesloten bij SGR en ANVR. Back to Home

Rechtstreeks met KLM naar Cartagena en Bogotá in Colombia

Waarom kiezen voor Beleef Colombia

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Zonovergoten Colombia: minimaal 1800 zonuren per jaar!
  • Van strand tot natuur: ontdek de veelzijdigheid
  • Rechtstreeks met KLM naar Cartagena en Bogotá
  • Cultureel Cartagena, het ideale startpunt van je vakantie

Nieuwsbrief aanbiedingen

Schrijf je in voor de BeleefColombia.nl nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de mooiste aanbiedingen.